The Definitive Guide to ΑΝΤΛΙΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ

Wiki Article

» ΑΝΤΛΙΕΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗΣ » ΡΑΚΟΡ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΑΝΙΚΑΣ Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Για αυτό το λόγο υπάρχει και ασφαλιστική κάλυψη του πελάτη σε κάθε κατάθεση που γίνεται σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς οι οποίοι είναι όλοι εταιρικοί.

Ο καθαρισμός και το άδειασμα της αντλίας διευκολύνεται από το γεγονός ότι η κατεύθυνση ροής μπορεί να αντιστραφεί μέσω του ρότορα. Οι αντλίες μπορούν να στεγνώσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα χωρίς φθορά υλικών και κινούμενων μερών. Από την άλλη πλευρά, υπό τις κατάλληλες συνθήκες για το μοντέλο αντλίας που χρησιμοποιείται, η συνεχής και σταθερή λειτουργία δεν αποτελεί πρόβλημα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

... ενώ είναι η μοναδική εταιρεία που κατασκευάζει στην Ελλάδα διαφραγματικές αντλίες αέρος τόσο για την βιομηχανία όσο και για τη ναυτιλία.

ΠΑΓΚΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΡΡΟΜΕΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΠΑΓΚΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΓΚΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΡΑΦΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΡΑΦΙΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ

Η συσκευή τους είναι ένας εύκαμπτος σωλήνας ή άλλος τύπος εύκαμπτου σωλήνα που τοποθετείται σε στρογγυλό σώμα. Ένας ρότορας στον οποίο έχουν προσαρτηθεί έκκεντρα περιστρέφεται στο περίβλημα και πιέζει τον εύκαμπτο σωλήνα στο εσωτερικό του τοίχωμα. Το υγρό αναρρόφησης κινείται μεταξύ των εκκέντρων συμπίεσης και ωθείται στο άκρο εξόδου με κάθε περιστροφή, και όταν ο εύκαμπτος σωλήνας εκτονώνεται, επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσμα αναρρόφησης, το οποίο συνεχίζει την είσοδο υλικού στην αντλία.

Όργανα & Εξοπλισμός Δοκιμών - Εξαρτήματα & Ανταλλακτικά

ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΝΤΛΙΩΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

€ € » ΑΝΤΛΙΕΣ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗΣ » ΧΕΙΡΑΝΤΛΙΕΣ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΕΣ

Πολύστροφοι και αργόστροφοι αναδευτήρες για την ανάμειξη υγρών σε πλαστικά δοχεία και δεξαμενές

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικα σε ολα τα ρουχα + υποδηματα εργασιας *

Αρχική ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΟΞΕΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΟΞΕΩΝ-ΧΗΜΙΚΩΝ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ Εάν είναι απαραίτητο, η αποστείρωση του τμήματος ροής της αντλίας είναι εύκολη, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση του σε διαδικασίες που απαιτούν υψηλό επίπεδο υγιεινής.

Report this wiki page